BouMatic stelt 2 nieuwe directeuren voor

Bij BouMatic trad Ruud Schlenter in januari 2020 in dienst van het bedrijf als General Sales Director BouMatic Robotics Europa. Uwe Osthues startte op 3 februari 2020 als Sales Director Centraal Europa.

Ruud Schlenter heeft een bewezen staat van dienst in de sector van melksystemen en agri- & foodsector. Hij beschikt over een jarenlange ervaring in sales & marketing en in algemeen management en vervulde in verschillende bedrijven leidinggevende functies.

Uwe Osthues is een oude bekende van BouMatic. Hij was gedurende 7,5 jaar Sales Director Noord-Europa tot 2013. Nadat hij de afgelopen 5 jaar aan het hoofd stond van Sparex (onderdeel van de Groep AGCO) in Duitsland en Oostenrijk, keert hij nu terug bij BouMatic om de positie van het merk in Midden-Europa te verstevigen.

De BouMatic-producten worden momenteel in meer dan 45 landen verkocht. Het bedrijf heeft zetels in Madison, Wisconsin en Houston, Texas (Verenigde Staten), Emmeloord (Nederland), Remicourt (België) en Skjern (Denemarken) en stelt wereldwijd meer dan 400 mensen tewerk.

Meer informatie via www.boumatic.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: