CFO wisseling bij FrieslandCampina

FrieslandCampina heeft per 1 mei 2021 Hans Janssen tot Chief Financial Officer (CFO) benoemd. Janssen neemt de positie over van Jaska de Bakker.

Hans Janssen komt van bouw- en infrastructuurbedrijf Heijmans waar hij sinds 2017 CFO was. Daarvoor was Janssen 9 jaar CFO bij zorgbedrijf Mediq. Janssen begon zijn carrière bij Unilever, waar hij 17 jaar werkte in financiële en operationele functies met toenemende verantwoordelijkheid in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Singapore en Maleisië.

Jaska de Bakker trad in januari 2017 in dienst bij FrieslandCampina als financieel directeur voor de Business Group Consumer Products Asia in Singapore. Begin 2018 werd De Bakker benoemd tot CFO en lid van de Executive Board en verhuisde naar het hoofdkantoor in Amersfoort. Als volgende stap in haar carrière wil De Bakker zich toeleggen op het vervullen van een aantal commissariaten.

Om te zorgen voor een ​​naadloze overdracht van taken en verantwoordelijkheden, is er van 1 mei tot de zomer een overgangsperiode waarin De Bakker beschikbaar zal zijn om Janssen te ondersteunen.

Bron: naar FrieslandCampina – 11 januari 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *