Coronavirus: geen bezoeken maar bestelling en levering van maïszaden blijft mogelijk

De in Nederland en België afgekondigde maatregelen met betrekking tot het beheersbaar houden van het Coronavirus treffen ook de landbouw. Ook de in april geplande velddagen van het innovatieve gewas Snelle Lente Rogge zullen helaas geen doorgang vinden.

Voor de landbouw betekent dit dat veel contacten stil zijn komen te liggen en er een beroep wordt gedaan op de creativiteit van iedereen. KWS Benelux heeft met ingang van vandaag ook besloten alle  persoonlijke contacten direct te stoppen. De adviseurs van KWS zullen u niet bezoeken zolang de afgekondigde maatregelen van kracht zijn. Ondanks dit blijft KWS Benelux gewoon de service bieden die u van ons gewend bent. U kunt KWS telefonisch bereiken, online bestellen of neem anders contact op met uw KWS zaadleverancier.

’Velddagen Snelle Lente Rogge afgelast

Ook de in april geplande velddagen van het innovatieve gewas Snelle Lente Rogge zullen helaas geen doorgang vinden. Er wordt er momenteel hard gewerkt om u toch te voorzien van de juiste informatie in beeld en in tekst, wat betrekking heeft op de oogst van het gewas. Zodra deze beschikbaar zijn brengt KWS u ook hiervan op de hoogte. Ook kunt u de groei en ontwikkeling van de Snelle Lente Rogge tot en met de oogst op onze facebook pagina volgen.

KWS is ons er terdege van bewust dat gezondheid de hoogste prioriteit heeft en wenst dan ook samen met u dat deze tegenslag overwonnen zal worden.

Heeft u vragen of kan KWS u ergens mee van dienst zijn? Per telefoon of online kan KWS u nog steeds verder helpen.

De contactpersonen in uw eigen regio vindt u op de site: https://www.kwsmaiszaad.com/nl/contact/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: