Cre-Agri aangeduid als ADF Milking-distributeur

Cre-Agri Bvba uit Havelange (Namen) werd per 1 september 2018 aangeduid als de officiële distributeur van ADF Milking voor België. Dat bedrijf werd in 2004 door James Duke in Groot-Brittannië opgericht en is vooral bekend voor zijn automatiseringssysteem voor het inweken van de spenen en het direct desinfecteren van het melkstel.

Het inweken van de spenen en desinfectie van het melkstel zijn cruciale stappen bij het melken. Ze vragen echter tijd en arbeid. Het gaat bovendien om een repetitieve en vaak lastige taak. Het automatiseren van het naweken en de desinfectie verhoogt de productiviteit van de melker. Per melkbeurt wordt in de regel 15 tot 30 minuten gewonnen.

Met de ADF5-technogie is het nu ook mogelijk om de goede werking van de installatie op afstand te bewaken en te controleren. « Met de ADF5 verbeteren onze klanten de uiergezondheid door het aantal mastitisgevallen drastisch te verminderen, het celgetal verlaagt en na verloop van tijd verbetert ook de algehele gezondheid van de stapel», stelt zaakvoerder Steven Cremers.

Het ADF5-systeem kan in alle melkstallen ongeacht het merk, worden ingepast.

www.cre-agri.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: