CRV Holding BV krijgt weldra eerste niet-Nederlandse CEO

Roald van Noort stapt op als CEO van CRV Holding BV. Hij wordt opgevolgd door Angus Haslett. Die is momenteel managing director van de businessunit Oceanië en verantwoordelijk voor de businessunit VS.

Advertising

“Roald van Noort heeft in overleg met de raad van commissarissen besloten om zijn taken als directievoorzitter van CRV per 1 mei 2020 neer te leggen”, aldus een mededeling van CRV Holding BV.

Van Noort was 12,5 jaar CEO. Het luidt dat Roald ‘de onderneming op succesvolle wijze heeft geleid door een tijdperk van enorme veranderingen en uitdagingen in de rundveefokkerij en CRV gepositioneerd als een wereldwijde toonaangevende rundveeverbetering- en rundveedata-organisatie’.

Angus Haslett zal Roald per 1 mei 2020 opvolgen als directievoorzitter. Angus is als sinds 2009 werkzaam bij CRV als managing director Oceanië. Sinds enige tijd stuurt hij daarnaast de businessunit VS aan. “De raad van commissarissen heet CRV’s eerste niet-Nederlandse CEO welkom en is blij dat deze uit de eigen geledingen komt”; klinkt het met zoveel woorden. Angus zal in de eerste helft van 2020 naar Nederland verhuizen.

Om de overgang soepel te laten verlopen blijft Roald beschikbaar voor CRV tot 1 september 2020.

Bron: naar CVR – 6 december 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *