De M2erlin van Fullwood Packo just got smarter!

Het goed monitoren van uw melkveebedrijf is even belangrijk als uw gezonde veestapel. Dankzij de M²erlinInfo app hebt u sinds kort steeds alle nodige informatie over uw veestapel, robot en bedrijf bij de hand. Verhoog de productiviteit van uw kudde en verbeter uw work/life balans dankzij de M²erlinInfo app.

Met één druk op de knop volgt u alles op, zoals nooit tevoren!

 Bekijk zowel realtimegegevens als historische gegevens van de robot, een individuele koe of de volledige veestapel. U houdt alles bij dankzij de toegankelijke parameters zoals melkopbrengst, aantal en duur van melkingen per dag, aansluittijd, … Neem snel en efficiënt de juiste managementbeslissingen door productie gemiddeldes van de laatste 10 dagen te vergelijken met de laatste 24 uur.

Eerst zien, dan geloven! Lees hier de ervaringen van twee gebruikers.

Melkveehouder Peter Van Den Bosch omschrijft de M²erlinInfo app als de perfecte aanvulling op zijn robotmelksysteem: “Het helpt me om de robots in de gaten te houden, ongeacht wat ik aan het doen ben of waar ik werk, waardoor het management van de kudde minder stressvol en tijdrovend wordt. Ik heb de app voor allerlei doeleinden gebruikt: van het controleren van de eerste melkingen bij pasafgekalfde koeien tot het inspecteren van het reinigingsregister van de robots om te zorgen dat ze correct gereinigd werden.”

Tweede gebruiker Willem Van Der Horst ziet de app als een handig extra communicatiemiddel: “De nieuwe app is net zoiets als een extra set ogen en oren. Ik kan het melkingsproces overal vandaan controleren, onregelmatigheden opsporen en die zo nodig oplossen. De app is bijzonder gemakkelijk te gebruiken. Het betekent ook dat mijn medewerker op de hoogte kan zijn van het reilen en zeilen van de melkveehouderij, zonder dat hij of iemand anders aanwezig.”

Meer informatie over de M²erlin of de M²erlinInfo app?

https://fullwoodpacko.com/nl

Bron: Fullwood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: