De nieuwe brochure KWS-Voedergewassen 2021 is hier gratis te downloaden!

KWS Benelux is, als dochteronderneming van onafhankelijk familiebedrijf KWS SAAT SE & Co. KGaA, in 25 jaar uitgegroeid tot een speler van formaat in de Benelux. Hun doelstelling is om iedere teler te bedienen met goede gewassen, rassen en een professionele ondersteuning. De medewerkers van KWS Benelux werken dagelijks met trots, passie en met de ervaring opgedaan in de dagelijkse landbouwpraktijk aan het behalen van deze doelstelling. KWS hanteert een visie die gebaseerd is op duurzaamheid, vertrouwen en degelijkheid. KWS streeft naar het hoogst haalbare saldo voor de teelt van gewassen, door ze optimaal te laten presteren onder de condities zoals die in de Benelux gelden.

Om de waarde die KWS al aan u als teler biedt verder te verhogen, is een strategie met de naam SEED2FEED gelanceerd, die zowel de plantenteelt als de veevoeding optimaliseert. Met de juiste gewaskeuze op uw percelen legt u de basis voor uw voerrantsoen en omgekeerd.

Dit en alle informatie over de nieuwe maisrassen, Snelle Lente Rogge en KWS Feedbeet is te vinden in de nieuwe brochure. Klik op HIER om deze brochure gratis te downloaden. Heeft u liever een papieren versie? Neem hiervoor contact op met een KWS-medewerkers in kantoor op: +31 (0)76-5030003.

Een KWS-medewerker, afkomstig uit uw eigen regio, wilt u ook in 2021 graag adviseren bij de teelt, oogst en opslag van KWS-rassen. Klik hier voor hun contactgegevens.

KWS wenst u alvast een goed groeiseizoen toe!

Bron – KWS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *