De nieuwe iControl van Fullwood Packo

De nieuwe iControl van Fullwood Packo beschermt de melkkwaliteit en verlaagt de koel- en reinigingskosten.

Het nieuwe ‘iControl’-systeem van Fullwood Packo is een intelligente, gebruiksvriendelijke melktankbesturing en reinigingssysteem, ontworpen volgens het ‘Cool Safe’-principe van het bedrijf. Het ‘Cool Safe’-principe geeft de melkveehouder zekerheid dat de melk correct opgeslagen en gekoeld wordt.

Touchscreen iControl

De iControl is ondergebracht in een robuuste, roestvrije stalen kast en beschikt over een gebruiksvriendelijke touchscreen besturing. Bovendien is er een ‘Check Cooling’ modus die ontworpen is om melkverliezen te verminderen, de dosering van reinigingschemicaliën te bewaken en een perfect reinigingsresultaat te garanderen met minimaal waterverbruik.

Fullwood Packo’s Cooling app

iControl is gekoppeld aan Fullwood Packo’s Cooling app waarmee gebruikers de temperatuur en het melkvolume via hun smartphone kunnen opvolgen. De app geeft de tankmodus (koelen/reinigen) weer en biedt een reeks alarmen. De temperatuur van de tank en de parameters van individuele renigingscycli worden geregistreerd in een elektronisch logboek om correcte temperatuur en reinigingsprocessen te garanderen. Daarnaast wordt ook de melkophaalprocedure heel erg vereenvoudigd door slechts één druk op de iControl.

iControl verbetert de operationele efficiëntie en verlaagt de koelkosten door gebruik te maken van goedkopere nachtstroomtarieven of zonne-energie, terwijl een ‘Eco-Wash’-programma en een ‘Twin-Jet’ hogedrukreinigingssysteem het waterverbruik verminderen en het reinigingsproces verkorten.

 

BRON: FULLWOOD PACKO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: