Debatavond EU-GLB 2020

Datum/Uur - wo 07 maart 2018 (20:00 - 23:00 )
Categorie -
Locatie - REO Veiling
Adres - Oostnieuwkerkesteenweg 101, Roeselare (België)

MELKVEEBEDRIJF “Fokkerij Trends” – organiseert in de REO Veiling te ROESELARE een boeiend debat met als onafhankelijk deskundige en gastprofessor aan de KULeuven ir. Joris Relaes, die als administrateur- generaal bij het ILVO – Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek – dagelijks samen met de sector zoekt naar een duurzame en rendabele landbouw o.a. voor de Vlaamse Melkveehouders EN hun opvolgers !

PROGRAMMA

  • 20u00 Joris Relaes – administrateur generaal ILVO
  • 20u30 Tom Vandenkendelaere – EVP Euro parlementariër en lid EU landbouwcommissie
  • 21u00 Netwerkevent met GRATIS hapjes en drankjes. De sprekers zijn aanwezig tot het einde
  • 23u00 Einde

INSCHRIJVEN

Joris zal even terugblikken op het Europese Landbouwbeleid van de voorbije jaren, maar zal het vooral hebben over welke kansen het vernieuwde EU- beleid kan bieden na 2020 , ook voor de volgende generaties !

Om nog dichter bij het EU-beleid te komen , krijgt EVP EU Parlemen tariër Tom Vandenkendelaere de kans om ons mee te nemen HOE het Europees parlement en onze  landbouwvertegenwoordigers werk maken van de invoering van het vernieuwde GLB 2020. En welke invloed jullie als veehouder hebben in voorbereiding van de EU-verkiezingen van 2019 bij het samenstellen van het EU-programma.

Als jonge EU-parlementariër komt Tom luisteren naar wat de verwachtingen zijn van de (jonge) toekomstige melkveehouders in Vlaanderen.

 

Google Map - Oostnieuwkerkesteenweg 101, Roeselare (België)
Kaart wordt geladen...