Hoofdzetel Packo Agri verhuist naar nieuw pand in Zedelgem

Al meer dan 40 jaar betrekt Packo Agri Zedelgem het huidige gebouw aan de Torhoutsesteenweg en het idee leefde al een tijdje om te verhuizen naar een nieuwe vestiging. Halverwege 2018 werden deze plannen concreet gemaakt. Na een intensief traject waarbij er vele opties zijn bestudeerd en waarbij de reisafstand voor de medewerkers een belangrijk criterium was, werd beslist om in Zedelgem een volledig nieuw pand te bouwen, meer bepaald in de Kuilputstraat 64, op slechts een steenworp afstand van de huidige vestiging.

1 eeuw Packo

Volgend jaar is het precies een eeuw geleden dat het bedrijf Packo ontstond in Zedelgem. Samen met het moederbedrijf Royal Reesink uit Nederland bouwt Packo Agri nu letterlijk en figuurlijk verder aan de toekomst in haar thuisgemeente Zedelgem. Op de nieuwe locatie zal een splinternieuw en op maat gemaakt gebouw verrijzen, bestaande uit kantoorruimte in twee verdiepingen, showroom, werkplaats en opslagruimte. Als alles volgens plan verloopt, zullen de Packo Agri-medewerkers er medio oktober 2019 hun intrek kunnen nemen.

Packo Agri nieuwe hoofdzetel - bouwwerken

Nieuwe en moderne look

Buiten het feit dat het nieuwe pand zal voldoen aan alle hedendaagse normen en eisen, zal het ook op architecturaal vlak onderscheidend zijn. Het nieuwe pand wordt immers gerealiseerd in samenwerking met Rietveld Projects uit Gent, pionier in moderne architectuur. Packo Agri gaat voluit voor een nieuwe en moderne look, maar de feel blijft onveranderd : Packo Agri werkt verder met het bestaande professionele dealernetwerk. De Vlaamse dealers zullen nog steeds kunnen rekenen op technische en commerciële ondersteuning vanuit de nieuwe vestiging in Zedelgem. Het Waalse dealernetwerk blijft verder bediend vanuit het bestaande filiaal in Ciney.

Over Packo Agri : Wat aanvankelijk een metaalconstructiebedrijf was, groeide in 1979 uit tot Packo Agri, importeur en distributeur van landbouwmachines met vestigingen in Zedelgem en Ciney. Vanaf 1981 zorgde een overeenkomst met de gerenommeerde Franse fabrikant van landbouwmachines Kuhn voor de grote doorbraak van het bedrijf. Sinds 2006 maakt Packo deel uit van de Nederlandse holding Royal Reesink. Packo Agri, divisie van Packo NV, is in België exclusief invoerder van de merken Kuhn, Köckerling, Kerner en Agricola. Via de divisie Packo Handling wordt ook materieel voor verhandeling verdeeld van de merken MX en Zuidberg. Al deze A-merken worden verkocht via een erkend professioneel dealernetwerk verspreid over heel België.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: