Inschrijvingen Schoonste Boerin 2017-2018 geopend

Vanaf november wil Field Communication andermaal 10 verse schone boerinnen op de wereld loslaten. Meld je daarom nu aan als kandidate voor de verkiezing van Schoonste Boerin van Vlaanderen 2017-2018.

Organisator Field Communication bedacht in 2002 dit initiatief om het clichébeeld van de hedendaagse boerin uit de wereld te helpen. Boerinnen zijn immers moderne, ondernemende vrouwen. En hun rol binnen het bedrijf mag niet worden onderschat.

De Schoonste Boerin van Vlaanderen is geen klassieke missverkiezing. Hier draait het rond pure schoonheid. Spontaniteit, doortastendheid, mondigheid en een klare kijk op de land- en tuinbouwsector hebben, zijn de criteria die een rol spe.

Elke boerin of boerendochter kan zich kandidaat stellen. Ook tuiniersters en tuindersdochters zijn meer dan welkom. De voorwaarde is dat je voltijds of deeltijds actief bent op een bedrijf. Er wordt een minimumleeftijd van 18 jaar gehanteerd; een bovengrens werd bewust achterwege gelaten.

Het belangrijkste is dat de deelname voor alle kandidaten een aangename ervaring wordt. Laat je dus zeker niet afschrikken. Alle ex-finalisten zijn het over één ding eens: ze zouden het iedereen aanraden.

Is deze verkiezing jou op het lijf geschreven? Stuur dan een recente foto, jouw motivatie voor deelname, wat info over je job en je contactgegevens naar Field Communication, Schoonste Boerin van Vlaanderen, Sint-Pietersaalststraat 1, 9000 Gent. Uiteraard kan dit ook via e-mail: nele.carlier@field.be.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 30 september 2016. Nadien selecteert een vakkundige jury tien kandidaten. Vanaf midden oktober worden de tien ‘finale-boerinnen’ in stilte klaargestoomd voor hun Schoonste Boerinavontuur. Half november worden de kandidates voorgesteld aan de pers. In december en januari heeft de organisator nog enkele stunts en proeven in petto.

De verkiezingsavond zelf vindt plaats op zaterdag 14 januari 2017 in Flanders Expo in het kader van Agriflanders.

Bijkomende info lees je op www.schoonsteboerin.be en op http://www.facebook.com/deschoonsteboerin

Bron: Field Communication

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: