Intracare organiseerde succesvolle open dag

Zo’n 150 mensen uit meer dan 40 verschillende landen bezochten Intracare B.V. voor een open dag bij de fabriek in Veghel. De toeleverancier organiseerde de dag in de marge van VIV Europe 2018.

Intracare is een snel groeiende onderneming die hygiëneproducten, vloeibare voedingssupplementen en hoef- en huidverzorgingsproducten levert. De Intracare-producten zijn inmiddels verkrijgbaar in meer dan 90 landen.

Advertising

Een deel van de fabriek is nog onder constructie, net als de nieuwe laboratoriumfaciliteiten die fors worden uitgebreid. Enkele jaren geleden opende Intracare ook haar GMP-farma-afdeling voor de productie van diergeneesmiddelen. Intracare beschikt over de licentie voor productie van diergeneesmiddelen en actieve farmaceutische ingrediënten (API). Dat garandeert flexibiliteit bij het ontwikkelen van nieuwe medicijnen die aldus ook sneller op de markt kunnen worden gebracht. Verder is Intracare voortdurend bezig met innovatieve oplossingen en nieuwe strategieën om antibiotica te vervangen of hun gebruik te voorkomen.

Tijdens de open dag verwelkomde het Intracare-team de gasten met een hapje en een drankje. De burgemeester van Meierijstad, Kees van Rooij, benadrukte in zijn gelegenheidstoespraak de grote deskundigheid van de voeder- en voedselproductie in de regio. “Wij noemen dit gebied de AgriFood Capital van Nederland met bedrijven als Intracare, de Heus, Nutrifeed en Royal Canin. En met een inland shipping terminal, een vliegveld in Eindhoven, en een nieuwe snelweg, is Veghel ook een perfecte locatie voor het distribueren van producten naar de wereldwijde markt.”

Ook Dirk Lorenz Meyer van Behn Meyer Co. was present. Behn Meyer is sinds kort partner van Intracare geworden voor Zuidoost-Azië.

Bron: Intracare – 29 juni 2018

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *