Milcobel: nieuwe voorzitter en gereduceerde raad van bestuur

De Algemene Vergadering Milcobel die op dinsdag 16 juni 2020 achter gesloten deuren werd gehouden resulteerde in een aangepaste raad van bestuur en nieuwe voorzitter ad interim.

Het jaarresultaat van 2019 werd bij meerderheid van stemmen goedgekeurd. Er werd tevens beslist om een dividend van 2 procent uit te keren op het ledenkapitaal van de aangesloten vennoten-leveraars.

Advertising

De Algemene Vergadering drukte ook haar volle steun uit t.a.v. de nieuwe CEO Nils van Dam, sinds 19 mei ll. aan boord. Naar verluidt sprak Nils van Dam ‘zeer duidelijk de intentie uit om nauw samen te werken en de handen in elkaar te slaan om te bouwen aan een sterke en rendabele toekomst voor de zuivelcoöperatie’.

Er werd ook overgegaan tot de benoeming van de herverkiesbare mandaten in de Raad van Bestuur van Milcobel. Bestuursleden Betty Eeckhaut en Luc Van Laer werden bij meerderheid van stemmen herverkozen als lid van de Raad van Bestuur voor een periode van 4 jaar. Voorzitter Dirk Ryckaert en ondervoorzitter Kris D’haemer werden echter niet herverkozen.

De Raad van Bestuur gaat nu voorlopig verder met 7 leden onder voorzitterschap a.i. van Betty Eeckhaut.

Bron: naar Milcobel – 16 juni 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: