Barenbrug

Barenbrug is wereldwijd specialist in high tech gras. Haar innovatieve grassen worden overal gebruikt, van FIFA worldcup tot gras voor de productie van gezonde, lekkere melk.

 

barenburg.be

Kernactiviteiten

Onderzoek en Ontwikkeling

De ontwikkeling van grassen en voedergewassen is bij Barenbrug een kerncompetentie. Plantenveredeling zit in haar bloed en is het kenmerk van het bedrijf en van haar merken. Bij Barenbrug is het team voortdurend bezig om met de nieuwste technologie en plantenveredeling toegevoegde waarde voor de gebruiker van grassen te creëren.

Graszaadproductie

Alle Barenbrug vestigingen hebben hun eigen zaadproductie-afdeling en verwerkingsbedrijf. Bovendien wordt een deel van de vereiste productie van gras, klaver- en alfalfazaden geproduceerd door derde partijen. Om dit mogelijk te maken, onderhoudt Barenbrug duurzame relaties met talloze ervaren teeltbedrijven over de hele wereld, geleid door professionele productiemanagers.

Marketing en Sales

Barenbrug heeft zich toegewijd aan het verhogen van de kwaliteit en productiviteit van gewassen. Daarom bieden zij een portfolio van wereldklasse, met vooraanstaande concepten die een economische en duurzame productie van gras en voedergewassen mogelijk maken. Dit portfolio van rassen, mengsels, verbeterde zaadtechnologieën en aanvullende producten is van de hoogste kwaliteit.

Info – barenbrug.be


Nieuws

Meer nieuws van Barenbrug


 


Barenbrug oplossingen

Weidemengsels InkuilenGrasbemestersKlaversLuzernesErwtengras

Melken – Voeren – Huisvesting en verzorging – Diergezondheid – Energie – Dairy XL – Time for Cows (T4C)


Barenbrug in beeld


Neem contact op met Barenbrug

Wil u graag uitgebreid informatie over Barenbrug? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in.

Adres Barenbrug Belgium nv/sa – Uilenstraat 155a, 9100 Sint-Niklaas (B)
T.:  +32 (0)3 219 19 47 – E.: sales@barenbrug.bewww.barenbrug.be


%d bloggers liken dit: