FULLWOOD PACKO

Fullwood Packo ondersteunt al meer dan 70 jaar melkveehouders door het aanbieden van Smart Milking And Cooling Solutions op maat van het melkveebedrijf. De veehouder en zijn veestapel vormen de kern van alles wat Fullwood Packo doet. Gebruiksgemak, kwaliteit en rendement zijn daarom de drie kernpunten van Fullwood Packo.

Oplossingen op maat

Fullwood Packo biedt melksystemen, melkrobots, mekkoeltanks en managementsystemen op maat van elke melkveehouder. Bovendien worden de producten volledig in eigen huis gemaakt en beschikt het bedrijf over 2 productiesites in België.

Onderzoek en ontwikkeling

Bij Fullwood Packo wordt voortdurend geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe technologieën te creëren zodat de melkveehouder zijn bedrijf zo efficiënt mogelijk kan managen. Mede door hun melkstallen, melkrobots en koelsystemen kunnen melkveehouders in meer dan 80 landen hun productiviteit en winsten maximaliseren.

 Service

Naast kwaliteit en duurzaamheid zet Fullwood Packo ook in op service. Voor advies, plaatsing en onderhoud van een melkinstallatie, melkrobot of koeltank kan de melkveehouder van vandaag en morgen het hele jaar door op Fullwood Packo rekenen.

www.fullwoodpacko.com/nl


Meer nieuws van Fullwood Packo

 

 

%d bloggers liken dit: