lelyAls internationaal familiebedrijf in de agrisector is Lely dagelijks bezig het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen en gerichte services. Daartoe biedt het bedrijf oplossingen voor nagenoeg alle werkzaamheden in de koeienstal: van melkrobots tot verzorgingsproducten, van automatische voersystemen tot stalreinigers. En advies voor het slim inrichten van het melkveebedrijf met gebruik van managementsystemen.

Dit doet Lely al sinds 1948: het jaar waarin de broers Cornelis en Arij van der Lely de markt op gingen met de harkkeerder: één van hun eerste vindingen die de traditionele manier van werken op de boerderij doorbraken.

Er volgden nog veel meer innovaties met steeds maar één doel: het leven van agrariërs wereldwijd eenvoudiger maken en samen werken aan een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector.

Lely.com


Nieuws

Meer nieuws van Lely


Koeien vinden met de Lely Cowlocator

Slim data management en gebruiksgemak zijn van groot belang bij de ontwikkelingen van Lely T4C InHerd. Daarom heeft Lely sinds kort de Lely CowLocator geïntroduceerd, waarmee je snel en eenvoudig individuele koeien vindt.

Lees meer

 


Lely oplossingen

Melken – Voeren – Huisvesting en verzorging – Diergezondheid – Energie – Dairy XL – Time for Cows (T4C)


Lely in beeld


Neem contact op met Lely

 


Vraag hier de Vector brochure aan’.

Of wilt u graag uitgebreid informatie over Lely?

  • Vul vrijblijvend onderstaand formulier in.

 

Adres Lely Center Vlaanderen – Ambachtenlaan 19,  9080 Lochristi (B)

T.:  +32 (0)9 334 59 15 – E.: vlaanderen@lok.lelycenter.com – www.lely.com