Zoetis

Zoetis is een internationaal diergezondheidsbedrijf dat zich erop toelegt om zijn klanten en hun bedrijven op steeds betere manieren te ondersteunen. Voortbouwend op 60 jaar ervaring , levert Zoetis hoogwaardige geneesmiddelen, vaccins, ondersteuning en educatie. Zoetis werkt er iedere dag aan om de uitdagingen waar de mensen die dieren houden en verzorgen in de praktijk mee te maken krijgen, beter te begrijpen en aan te pakken, op manieren die voor hen echt relevant zijn.

Zoetis (zo-EH-tis), komt van ‘zo’, zoals in de woorden zoölogie en zoöloog, en is afgeleid van het Engelse woord ‘zoetic’, dat ‘het leven betreffend’ betekent. De naam verwijst naar de toewijding van ons bedrijf aan het ondersteunen van de dierenartsen en veehouders overal ter wereld die landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren houden en verzorgen waar we allemaal van afhankelijk zijn.


Partnernieuws


Zoetis Benelux

Zoetis heeft een compleet aanbod van kwaliteitsproducten die veehouders en dierenartsen in staat stellen gezondheidsprogramma’s te ontwikkelen, die passen bij hun bedrijfsvoering. Nog belangrijker dan onze gerenommeerde producten zijn de mensen die erachter staan. Onze buitendienst en de dierenartsen van Zoetis zijn erg nuttig voor onze klanten. Door hun kennis van de problemen op een rundveebedrijf kunnen ze dierenartsen en veehouders helpen om de gezondheid van hun veestapel en hun bedrijf te optimaliseren. Een compleet aanbod van betrouwbare, veilige en effectieve producten, ondersteund door de beste knowhow van de industrie.


 

Meer info? Neem een kijkje op Zoetis.be