Publieke bevragingen over Pijler II toekomstige GLB

Het Departement Landbouw en Visserij organiseert een publieke bevraging over de invulling van Pijler II van het GLB na 2020. Iedereen is welkom op 15 februari 2018 in Rillaar of op 22 februari 2018 in Waregem.

Voor meer informatie over de grote lijnen van het toekomstig Gemeenschappelijk Landbouwbeleid na 2020 klik op onderstaande link:

http://europa.eu/rapid/press-release_IP-17-4841_nl.htm

De Vlaamse overheid wil in het kader van het toekomstige plattelandsontwikkelingsbeleid (Pijler II van het GLB) zo goed mogelijk inspelen op de specifieke noden rond de volgende drie thema’s:

  • de Vlaamse landbouw,
  • het milieu gelinkt aan landbouw,
  • het Vlaamse platteland.

Daarom organiseert het Departement Landbouw en Visserij in samenwerking met het Vlaams Ruraal Netwerk, een publieke bevraging over deze noden. Tijdens deze publieke bevraging wil men in kaart brengen welke behoeftes er binnen de Vlaamse landbouw bestaan. Dit evenement staat open voor elke burger/organisatie. Het aantal deelnemers per organisatie kan beperkt worden met het oog op een brede en evenwichtige vertegenwoordiging van alle belanghebbenden.

Interesse in deze publieke bevragingen? Het Departement Landbouw en Visserij ontmoet u graag tijdens de publieke bevraging op 15 februari 2018 in Rillaar, ofwel op 22 februari 2018 in Waregem.

Meer info via onderstaande inschrijvingslink voor de publieke bevraging in Rillaar op 15 februari

https://ruraalnetwerk.be/agenda/publieke-bevraging-over-de-noden-van-de-vlaamse-landbouw-milieu-gelinkt-aan-landbouw-en-het

Meer info via onderstaande inschrijvingslink voor de publieke bevraging in Waregem op 22 februari

https://ruraalnetwerk.be/agenda/publieke-bevraging-over-de-noden-van-de-vlaamse-landbouw-milieu-gelinkt-aan-landbouw-en-het-0

Bron: Departement Landbouw en Visserij – 9 januari 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *