Teunis de Jong: De Juno is voor ons echt goud! [VIDEO]

Melkveehouder Teunis de Jong uit Ouderkerk A/D IJssel schoof vroeger het voer aan met de bezem. ”Dat werd me toch te zwaar; de koeien gooien het naar voren en dan kon ik weer opnieuw beginnen”, zegt hij. Dat is waarom 3 jaar geleden besloten is om een Juno aan te schaffen. “Ik zou hem niet meer willen missen!”

De kosten per dag zijn gewoon heel weinig geeft Teunis aan. Er zijn nog nooit problemen geweest ook niet met de smalle doorgang. De investering is volgens Teunis ruimschoots terugverdiend. Het is één van de beste investeringen uit mijn leven, daar durf ik mijn handen voor in het vuur te steken, aldus Teunis.

Ook altijd aangeschoven ruwvoer? Probeer de Juno 2 maanden kosteloos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: