VK-Agri overgenomen door ASD-Group

ASD-Group heeft alle activiteiten overgenomen van VK-Agri, aanbieder van oplossingen op maat met kunststofpanelen. Daar waar VK-Agri zich vooral focuste op de melkveesector wil ASD-Group het verhaal opentrekken en ook de varkenssector aanspreken.

ASD-Group is in België actief als totaalinrichter van rundvee- en varkensstallen bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Naast natuurlijke stalventilatie is de groep – net zoals VK-Agri – gespecialiseerd in het produceren en monteren van constructies met kunststofpanelen.

VK-Agri heeft zich in het verleden voornamelijk gefocust op de melkveesector, terwijl ASD-Group het wat ruimer ziet. “We behouden het productaanbod grotendeels – zeker de kalverhokken want die zijn erg in trek – maar we willen het verhaal toch iets meer opentrekken en ook de varkenssector gaan aanspreken”, aldus Dieter Deschepper.

Alle activiteiten van VK-Agri worden overgebracht van Lichtervelde naar het nieuwe bedrijventerrein in Ruiselede, waar ASD-Group het afgelopen jaar een fabrieksloods van 5.000 m² gebouwd heeft.

De expansie van deze tak binnen ASD-Group wordt extra kracht bijgezet door hun recente overeenkomst met Paneltim om op exclusieve basis Paneltim-producten te verwerken en te plaatsen m.b.t. tot volgende categorieën: technische ruimtes, wandbekleding, werfwagens, geiten, koeien, schapen, honden en katten, alsook gedeeltelijk varkens.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: