Voeders Denys en Voeders Decadt voortaan één

Voeders Denys en Voeders Decadt bundelen sinds 1 januari 2020 hun kennis, expertise en netwerk met naar eigen zeggen als opzet ‘een nog sterkere marktpositie binnen de varkens- en rundveesector te verwerven’. Samen zijn de bedrijven goed voor ongeveer 300.000 ton mengvoeder op jaarbasis.

In een persmededeling wordt de klanten van Voeders Denys en Voeders Decadt alvast op het hart gedrukt dat er voor hen niets verandert. “U kunt blijven rekenen op uw vertrouwde contactpersonen. Onze producten en services blijven dezelfde en de vestigingen van beide bedrijven blijven bestaan. Hierdoor blijven we dicht bij onze klanten staan.”

In de praktijk wordt Voeders Denys (Lichtervelde) overgenomen door Voeders Decadt (Oostnieuwkerke). “Een zekere schaalgrootte is de enige manier om een gezonde toekomst binnen onze sector uit te bouwen”, aldus nog de mededeling waarin ook duidelijk wordt gemaakt dat de samenwerking cruciaal is, “omdat we kwaliteitsvolle voeders kunnen blijven aanbieden voor een competitieve prijs mét bijhorende diepgaande expertise en vlotte service.”

De partners kondigen alvast aan dat ze van zaterdag 25 tot en met maandag 27 januari 2020 zij aan zij op Agro Expo te Roeselare staan.

Bron: naar Voeders Decadt – 31 december 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: