Windmolens op Maat heeft de wind in de rug!

Hulst Innovatie levert onder de naam ‘Windmolens op Maat’, onder andere, de kleine Deense windmolen van Solid Wind Power (SWP). Windmolens op Maat, gevestigd in Appingedam,  is de officiële dealer in Nederland en België.

Windmolens op Maat

Onlangs kreeg Windmolens op Maat een groep van 50 boeren op bezoek in de Deense fabriek van SWP. De agrariërs kregen een rondleiding door de fabriek en een presentatie met de mogelijkheden voor een eigen Windmolen op Maat. De afsluiter was natuurlijk een mooie groepsfoto bij de hydraulisch kantelbare SWP-windmolen die de fabriek deels voorziet in haar energiebehoefte.

Solid Wind Power

Ook in Nederland wordt Windmolens op Maat steeds bekender bij de agrarische bedrijven. Inmiddels zijn de eerste twee Solid Wind Power 25 kW windmolens geplaatst in de provincie Groningen. Deze windmolens zullen 50.000 tot 60.000 kWh op jaarbasis opwekken.

Melkveehouderij en akkerbouw

Komende maanden is Windmolens op Maat druk bezig met het aanleggen van betonnen fundaties bij hoofdzakelijk melkveehouderijen en akkerbouwers in de provincies Groningen en Zeeland. Windmolens op Maat hoopt voor de feestdagen nog minimaal 20 van de door hun verkochte windmolens te plaatsen. Kortom, Windmolens op Maat heeft de wind in de rug!

Meer informatie

Mocht u vragen hebben of wilt u weten of uw locatie geschikt is voor een Windmolen op Maat? Neem dan gerust contact op met Hulst Innovatie B.V. of kijk op de vernieuwde website.

Hulst Innovatie B.V.

E-mail: windmolens@hulstinnovatie.nl

Tel. +31 (0)596 567287

www.windmolensopMaat.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: