De missie van Yara is eenvoudig en tegelijkertijd ambitieus:”to responsibly feed the world and protect the planet”.

De gewasvoedingsoplossingen en producten van Yara voor precisielandbouw stellen landbouwers in staat om opbrengsten en productkwaliteit te verhogen en tegelijkertijd de impact op het milieu te verlagen. De milieu-oplossingen en industriële oplossingen, verbeteren de luchtkwaliteit en verminderen emissies. Yara heeft wereldwijd meer dan 16.000 werknemers en zijn actief in meer dan 60 landen.


Nieuws


Yara nu en in de toekomstyara

Voortbouwend op onze sterke achtergrond als oprichter en pionierend bedrijf in de meststoffen-industrie is Yara een in Noorwegen gebaseerd bedrijf, die energie, natuurlijke mineralen en stikstof omzet in een groot scala aan gewasvoedingsproducten en industriële toepassingen.

Vandaag de dag behoudt Yara zijn wereldwijde positie als leverancier van op stikstof gebaseerde minerale meststoffen en industriële producten. Het bedrijf is de wereldleider in ammoniak, nitraten en speciale meststoffen.

De missie van Yara is zowel eenvoudig als zeer ambitieus: op verantwoorde wijze de wereld voeden en de planeet beschermen.

Onze gewasvoedingsoplossingen en het precisielandbouwaanbod stellen landbouwers in staat de opbrengsten te verhogen en de productkwaliteit te verbeteren, terwijl ze de milieu-impact verminderen. Onze milieu- en industriële oplossingen verbeteren de luchtkwaliteit en verminderen de uitstoot. We hebben een wereldwijde aanwezigheid met meer dan 16.000 werknemers en activiteiten in meer dan 60 landen.

Innovatie in Yara

We werken nauw samen met boeren en industriële klanten om innovatieve oplossingen te leveren. We willen nieuwe en nieuwe manieren ontdekken om enkele van de grootste wereldwijde uitdagingen van onze tijd aan te pakken, en innovatie vormt de kern van wie we zijn. Bekijk deze video van twee minuten en ontdek hoe.

Wat, hoe en waarom? Bekijk hieronder de video!


 

Meer info? Neem een kijkje op www.yara.be